lauantai 16. helmikuuta 2008

"Enter roundabout, then take second exit."

Ostin tänään GPS-navigaattorin joka on välttämätön kapistus autolla liikkuessa tässä kaupungissa. Tosin laitteen kartat voivat olla vanhentuneita joissain paikoissa koska tiet muuttuvat viikottain, mutta siitä huolimatta se tuntuu toimivat hyvin.

Vielä kun olisi auto...

Käytiin tänään Sven:in kanssa katsomassa "kaupunginosaa" joka toimii tämän alueen vaihtoautokeskuksena. Alue on useita neliökilometreja laaja alue, jolla toimii pari sataa vaihtoautoliikettä. Uskomaton paikka: uskomaton määrä erilaisia autoja -ja millaisia; Maserateja, Ferrareita, Porscheja, Rolls Royceja jne... Mutta koska minulla ei ollut rahaa mukana, niin reissulla oli lähinnä turistiarvo. Takaisin tullessa (aikaa ennen gps-navigaattoria) eksyimme keskeneräiselle moottoritielle, jota pitkin ajoimme 120km/h väärään suuntaan! Tosin vastaan ei tullut kuin muutama tietyömaan kuorma-auto ja joitain aitarakennelmia... Aika outo fiilis.

Niin, ja se asunnonvälittäjä todella soittikin! Nyt minulla on vuokrasopimus ja avaimet saan huomenna... Ehkä.

Inshallah! ("Jos Herra suo; ehkä, ehkä ei.")

2 kommenttia:

Tomppa kirjoitti...

Niin meinasitko ostaa auton ja minkäs aattelit jos meinasit.

Tuomo Kulomaa kirjoitti...

Tällä hetkellä päällimmäisenä on Dodge Durango. Katsotaan nyt löytyykö. Joku 6-7 hlön amerikkalainen bensa-V8 neliveto enivei... :-)