maanantai 4. helmikuuta 2008

Muuttopäivä!

Yleensä työmatkalle lähtiessä on hyvinkin tarkat tiedot ja suunnitelmat majoituksesta ja aikataulusta ja seuraavien päivien tapahtumista ja kotiin jääviin askareisiin voi palata työmatkan jälkeen...

Nyt on hieman eri fiilis.

Kaikki kotiaskareet jäävät juuri sellaiseen jamaan kuin ne tänään on. Työkalulaatikko on parvekkeella. Saunaillasta yli jääneet oluttölkit on terassin pöydällä. Lompakosta on voinut poistaa plussa ja boonuskortit sinne jonnekin hyllylle. Dubaissa kun niillä ei pisteitä ja hetietuja heru.

No, muu perhe jää vielä kotiin muutamaksi viikoksi ennenkuin seuraavat perässä "Arapiaan", niinkuin pojat sanovat. He voivat hoitaa niitä askareita vielä hetken.

Kohta matkani lähtee kohti HEL-lentokenttää, siitä Wieniin ja sieltä sitten Dubaihin. Täällä maassa on tuuman verran kosteaa lunta ja lämpötila +2C.

Odotan "mielenkiinnolla" miten pääsen Arabiemiraatteihin passitarkastuksessa sisään, koska joudun menemään maahan turistiviisumilla, jonka vaatimuksena on voimassaoleva paluulippu. Turistiviisumin saa 30 päiväksi. Minun alustava paluulentoni on heinäkuun 1...

Palattuani on jännä katsoa onko oluet pihassa tallella.
Tuskinpa.

Ja eikun taksia soittamaan.

Ei kommentteja: