maanantai 17. maaliskuuta 2008

Käytetyn auton ostoa, osa 2

Hörö hörö hörö hörö hÖÖöööööööööö! Rörö hörö hörö hörö!

V8:n lempeä lutkutus on musiikkia korville :-) Sain kuin sainkin Dodge Durangon ostettua, katsastettua, rekisteröityä ja vakuutettua tänään. Sen kunniaksi istun kotona kylmä tölkki Heineken'iä kourassa kirjoittamassa tätä viestiä.

Auto on todella pehmeä ja vesipatjamainen laiva verrattuna sporttisen matalaan ja kireäviritteiseen Accordiin. Olin hieman huolissani kun auton tankki oli tyhjä ja menin bensa-asemalla tankkaamaan tankin täyteen, niin mietin että paljonkohan tämä kuluttaa menovettä, mutta kun tuli maksun aika niin muistin että mitä sitten! Koko tankki täyteen 18 eurolla! Muhahaa!!! Ja kaasutin bensa-asemalta takaisin moottoritielle.

Viranomaisasiointi sujui tänään yllättävän helposti koska myyjä osasi arabiaa ja sillä on täällä asioita vauhdittava vaikutus. Itse ei tarvinnut tehdä muuta kuin kirjoittaa nimmari arabiankieliseen lomakkeeseen pyydettäessä ja maksaa tietysti viulut. Tunnin odottelun jälkeen olin jo hörö-höröttelemässä kotia kohti.

Hyvä hyvä hyvä hyvä.

Ainiin se Heineken. Jätin viime torstaina alkoholi- lisenssihakemukseni paikalliseen alhomahoolivähittäismyymälään. Kysyessäni kauanko käsittely kestää niin myyjän sydän pehmeni kun hän huomasi tyrmistyneen ilmeeni kun hän vastasi että "three weeks". Hän tarjoutui auttamaan shoppailemaan hieman "if juu aa veri thöösti". Niinpä kaapistani löytyy jo hieman viisasten juomia.

Hyvä hyvä hyvä hyvä.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

hieno pirssi ja bensa halpaa kuin sipuli-makkara

....Mikko

Anonyymi kirjoitti...

Olutta se on Heininenkin ... tosin mä olisin jo tilannut suomalaista ohra-löpöä ...