lauantai 1. maaliskuuta 2008

Päiväni murmelina


Priing-priing. Herätyskello. Suihkuun. Aamupala naamariin. Light Pepsi jälkkäriksi mukaan ja autolla tv-asemalle töihin. Naputtelua ja piirtelyä. Illan pimeydessä autolla lähikauppaan ja sieltä kotiin. Sapuka naamariin ja telkkaria pari tuntia. Nukkumaan.

(lue edellinen puolisen tusinaa kertaa)

Projekti jota olen asiakkaan luona tekemässä valmistuu tiistaina ja siihen asti joudun elämään tässä standardi silmukassa. Toivottavasti sitten saan enemmän "omaa aikaa", että voin nauttia esimerkiksi kotikulmilla olevista uima-altaista ja puistoista enemmän.

Torstaina olin kahden työkaverin kanssa muutamalla lasillisella, ensin erään hotellin aulabaarissa (koska emme päässeet rannalla olevaan ulkoravintolaan kun siellä oli "couples only" ilta). Menimme jatkoille Radisson SAS hotellin katolla olevalle klubille, jossa ihmiset jorasivat tähtitaivaan alla. Katolta näkyi läheiseen puistoon jossa on juuri meneillään Dubai Jazz Festival. Asiallinen meininki!

Tänä aamuna eräs pakistanilainen (?) mies joka on autellut minua eri asioissa soitti ovikelloa ja tarjoutui pesemään autoni ja etupihani... No mikäs siinä, nyt voi taas ajella pölyttömällä autolla :-)

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei On ollut kiva seurata edesottamuksiasi Dubaissa ! Jatka kertomusta, meitä ainakin kiinnostaa ! Rakkain terveisin iskä ja äiti

tomppa kirjoitti...

Kun kerran aloitit että naputtelet ja piirtelet kerrohan nyt kelle sie teet ja mitä sie teet.

Tomppa

Tuomo Kulomaa kirjoitti...

Salaisuuksia, salaisuuksia... ;-) Kerron sitten kun projekti on koko arabikansakunnan olohuoneissa, mutta siihen asti en voi asiasta 'jihadin' pelossa puhua...

Anonyymi kirjoitti...

Ihan groundhogia täälläkin tehdään. Reeli ensin ja sitten heti perään toinen...heh
-joonas

tomppa kirjoitti...

Siellä tais olla aika iso kolari. jollain moottoritiellä.Vai kuulinko oikein.

Anonyymi kirjoitti...

Millainen sää siellä on? Onko jo liian kuuma? Käy nyt pian testaamassa se uima-allas siellä kotinurkilla :)
Terkuin Vipe